Kotisi muuttaja

Kodin muutot siististi ja ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla.

Palaute

Palautteesi on tärkeä, kerro se meille!

Oliko muutto onnistunut? Jäikö jokin muutossasi askarruttamaan?
Kerrothan mielipiteesi meille, jotta voimme kehittää palveluamme
vielä entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kommentteja jo tehdyistä muutoista.

Suuret kiitokset!
Elämässä on takana reilut 20 muuttoa ja voin vilpittömästi sanoa, että koskaan ennen ei ole muutto mennyt näin sujuvasti. Tavaraa oli suhteellisen paljon ja ne tulivat kahdesta eri osoitteesta. Kolmen miehen porukka, todella rivakat ja ammattitaitoiset otteet. Muutot sujuivat vauhdilla ja mitään ei mennyt rikki. Ystävällisiä ja kohteliaita koko porukka. Täyden kympin suoritus, jatkossa tämän muuton jälkeen en muita firmoja edes harkitse. Kiitos Jy-Pi!
Pasi

Muutto sujui varsin reippaasti,
mukavia ja ystävällisiä ja vahvoja kavereita. Ei mitään moitittavaa. Kaikki tavarat ehjänä ja siistinä kohteeseen. Tuli myös tunne siitä, että tiesivät miten esim pitkä lipasto tulee tukea/suojata, jotta ei notkahda siirron aikana, ammattiosaamista 😄 Suosittelen Lämpimästi ja olenkin jo suositellut 😀 ja jos muutto tulee eteen niin tiedän kenet valitsen👍🏼 Sain lisäksi extra-avun lasioven paikalleen laittoon, ihan superhienoa! Kiitos, laatu ja kustannus kohdallaan, oli helppo muutto!
TERVEISIN SUVI

Muutto sujui mallikkaasti.Aikataulu piti.Miehet olivat kohteliaita,ammattitaitoisia. Terveiset ja kiitokset heille hyvin tehdystä työstä. Palaan asiaan,kun löydän uuden kodin.Silloin tavarat siirretään varastosta uuteen osoitteeseeni. Tuntuu hyvältä, ettei enää tarvitse miettiä, mitä muuttofirmaa käyttää. Asia on harvinaisen selvä.
Marja-Liisa

Parasta vastinetta mitä voi rahoilleen saada! Muutto onnistui juuri niinkuin toivoi ja kaikki sujui upeasti. 3 ahkeraa kantavaa miestä ja iso auto mihin kaikki mahtui kerralla vaikka tavaraa onkin päässyt turhankin paljon kertymään. Ammattilaisia ja hyviä tyyppejä kaikki miehet! Valtavan iso kiitos tiedetään kelle soitetaan jatkossakin aina tarpeen tullen
Meri

Muuttomiehet olivat todella reippaita, asiansa osaavia ja oikealla asenteella varustettuja. Muutto sujui todella ripeästi (nopeammin kuin arvioitu) ja tavaroitamme kohdeltiin loistavasti, kaikki säilyi ehjänä ja asunto naarmuitta. Tavaroiden kanto ja kuormaus hoitui myös rautaisella ammattitaidolla. Iso kiitos muuttoporukalle, ehdottomasti suosittelen heitä hyvillä mielin.:)
Sari

Hei!
Suuri kiitos hyvin, ripeästi ja ammattitaitoisesta suoritetusta muutosta muuttaessani Kalliosta Itä-Pasilaan. Voin lämpimästi suositella muuttopalveluanne muillekin!
Muuttotilanteen eläessä sain todella hienoa palvelua ja muuttokustannukset pysyivät lopulta kohtuullisina sekä ajallisesti että rahallisesti. 4 muuttomiestä + auto oli lopulta juuri oikea ratkaisu koska Pasilan päässä ei hissi ollut käytössä.
Kevätterveisin,
Tuija

Muutto sujui erittäin nopeasti asiantuntevissa käsissä!!! 35m3 kuorma-autoon mahtui kamat hyvin vaivattomasti (vs. tavallisen pakun vuokraamalla ajoin edellisellä kerralla 3 lenkkiä). Vaikka omasta mielestä tavaramäärä oli jäätävä, kundit hoitivat
ammattitaidolla! 😀 Kiitos Jy-Pi!
Anna

Suuri kiitos teille ja eteenkin näille kolmelle kaverille muutosta. Kundit tuli just niinkuin oli sovittu ja muutto sujui tosi joutuisasti.
KIITOS ja terkut
Markku
Suosittelen teitä

Kiitos tuhannesti ahkerille ja ystävällisille muuttomiehille. Työkaverini suosituksesta valitsin teidät ja voin ehdottomasti suositella itse teitä jatkossa muille!

Terveisin
Onnellinen uuden kodin omistaja 🙂

70m2 ja 60 muuttolaatikkoa muutti kolmessa tunnissa, yhdellä kerralla kerrostalosta rivariin. Todella ripeää toimintaa. Jo toiseen kertaan olen tyytyväinen jy-pin toimintaan.
Joonas

Valtavan ystävälliset ja auttavaiset kaverit hoitivat myös vaativat portaikot täysin kolhimatta. Kymppi+!
Marja-Terttu

Loistava ja tehokas palvelu. Rento ja osaava porukka. Vahva suositus.
Janne

Asiat hoituivat erittäin sujuvasti ja nopeasti. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä, siitäkin huolimatta että pakkaaminen oli lähtöhetkellä vielä hieman kesken.Tämä muuttomiestiimi todella osasi asiansa! Olen erittäin tyytyväinen.
Terveisin Mervi

Reippaat muuttajat ja muutto tuli todella edulliseksi kun sain hyvän tarjouksen. Lämmin suositus!
Anders

Kaverit olivat tosi tehokkaita ja ammattitaitoisia, koko 5. kerroksen 60 neliöisen kolmion muutto kaksikerroksiseen rivitaloon hoitui alle neljän tunnin.
NIKO

Muutto sujui todella nopeasti ja hyvin. Muutto miehet olivat päteviä ja erittäin avuliaita. Kun joskus muutamme taas valitsemme ehdottomasti yrityksemme uudestaan.
Kiitokset. Mika.

Hienosti meni muutto Jy-Pin kanssa. Huolellista toimintaa, isot ja painavatkin kamat siirtyi tarkasti ahtaista ovista, ja huumoriakin riitti. Osallistumalla itse kantoon hinta jäi tosi kohtuulliseksi. Vahva suositus!
Terveisin TOMi

Mielettömän reipasta meininkiä, 5 hengen tavaroiden muutto sujui hetkessä.
Suosittelen! Terveisiä tiimille, JANI!

Pojat etsi mun varaston ja vei varastokamat heti suoraan sinne ja muut kamat sisään oikeisiin huoneisiin ja vielä sisusti olohuoneen, sohvat ja tv-taso + työpiste meni kerralla oikein. Ripeää oli toiminta. Terkuin merja.

Suuret kiitokset Jy-Pi:n 3:lle muuttomiehelle 49,5 m2 kaksion
muutosta Hakunilasta Tikkurilaan 3.5 tunnissa eli ripeästi meni! Vielä
kerran kiitos! Suosittelen!
T: Toni

Muutto sujui erinomaisesti. Muutomiehet hoitivat hommansa ammattitaidolla ja hyvällä positiivisella asenteella.
Joten kiitoksia sinulle sekä muuttomiehille erinomaisesta palvelusta. Mukavaa kevään odottelua.
T. Markku

Toinen muutto vuoden sisään ja aikaisemmin myös käyttänyt kyseistä firmaa. Jokaisella kerralla muutot sujuneet erittäin nopealla aikataululla ja kaikki on toiminut kuten pitää. Rentoa ja aikaansaavaa porukkaa, mukava katsella kun muut tekee työt puolestasi, kiitos jälleen kerran!
Janne

Luotin suosituksiin ja tilasin Jypiltä muuton ikääntyneen isäni puolesta. Hain luotettavaa ja suoraselkäistä palvelua kohtuuhinnalla kaikesta hässäkästä hämmentyneelle isälleni. Oikea valinta! Jypin porukka hoiti homman todella hyvin. Erityiskiitos joustamisesta aikatauluissa. Suosittelen.
-Mikko

Suuret kiitokset jypille. Muutto meni hienosti ja olemme erittäin tyytyväisiä. Erityisesti kiitokset muuttomiehille jotka hoitivat homman todella hyvin, ovat parhaita!! Todellakin jos tarvitsemme muuttoapua jatkossa on se jypi joka hoitaa!
T. Marina

Muutto sujui erittäin osaavien ja mukavien muuttomiesten toimesta ripeästi ja asiallisesti. Suosittelen!
Harri

Kolmion muutto Espoosta Tuusulaan kolmella muuttomiehellä sujui mallikkaasti ja todella ripeästi. Tulipa keittiön pöytäkin kasattua muuttomiehen toimesta tavaroiden kantamisen lomassa ja puuttellisia huonekalujen suojauksia tekivät lähtöpäässä, että saatiin kaikki kolhuitta perille. Silti tuntiveloitus tuli reilusti urakkahintaa edullisemmaksi. Olimme toki pakanneet hyvin, mutta vähintäänkin yhtä suuri ansio nopeasti menneestä muutosta menee muuttomiehille. Voimme todellakin suositella! Mukavia ja erittäin asiakaspalveluhenkisiä olivat myös ja ottivat hienosti perheen pienimmätkin huomioon.
Järvelät.

Hei!
Kiitos muuttopalvelusta!
Kaikki oli tosi sujuvaa ja teillä on mukavia jätkiä töissä.
Ystävällisin terveisin
Karolina

Kiitokset sujuvasta muutosta. Tiiminä oli kolme miestä (TuplaKimmot ja Punsa).
Miehet olivat hyväntuulisia ja osaavia. Homma meni kaikinpuolin jouhevasti ja suosittelen takuuvarmasti yritystänne jatkossa, jos joku tarvitsee muuttofirmaa. Ja hintakin oli kohdillaan!😊
Juha ja Virve

Hei, muuttomme oli todella onnistunut, kiitos teidän asiatuntevien, ripeiden ja reippaiden muuttomiesten.
Sari

Todella reippaat ja ahkerat muuttomiehet. Aikataulu piti hyvin. Erinomainen suoritus! Hyvää jatkoa toimintaanne.
Petri<

Hei,
Toissaviikolla hoiditte meidän muuton ja piti vielä lähteä kirjallisena laittamaan kiitokset ja kehut hyvin sujuneesta muutosta! Oli ihan mahtavaa miten puoliltapäivin oli jo tavarat uudessa osoitteessa ja kaikki meni ainakin meidän puolesta just nappiin!
En tiiä millaisia muroja tää yks muuttajanne popsii, mutta se että kaveri kantoi yksin painavan futonin sisään ja toiseen kerrokseen oli aika vaikuttavaa!
Aion kyllä suositella teidän palvelua/palveluita muillekin jotka etsivät muuttofirmaa. Kiitokset!
Terveisin, Tuomo L

Hei,
Olimme tilanneet teiltä muuton torstaille, kun muutimme Kruununhaasta Suomenlinnaan.
Haluaisimme antaa palautetta työstä ja muuttomiesten toiminnasta,
sillä olemme vielä näin viikonkin muuton jälkeen puhuneet, miten
hienosti ja helposti kaikki meni ja miten upeasti teidän muuttomiehet
toimivat.
Auton pakkaaminen, tavaroiden vienti ja niiden käsittely sekä
lisäsuojaaminen oli aivan mielettömän hienoa. Olemme todella
tyytyväisiä kokonaisuuteen ja heidän ripeään ja erittäin
ammattimaiseen toimintaan. Lisäksi he olivat hyviä ja hauskoja
tyyppejä, jotka juttelivatkin meidän ja muun muuttoporukkamme kanssa.
Meille jäi aivan älyttömän hyvä mieli kaikesta ja olemmekin jo
suositelleet teitä ystävillemme. Kiitos siis todella paljon ja suuret
kiitokset näille kolmelle kaverille, jotka olivat muuttoamme
hoitamassa. Olemme niin iloisia ja tyytyväisiä heidän toiminnastaan,
että tästä riittää iloa pitkäksi aikaa.
Maksutapakin oli aivan loistava. Luulin nimittäin ensin, että muutosta
tulee lasku jälkeenpäin, mutta verkkopankkimaksulla se oli aivan
täydellinen ja paljon kätevämpi. Kiitos myös siitä.
Hyvää kesän odotusta teille kaikille ja SUURET kiitokset vielä
kerran!
Iloisin terveisin,
Onnellisesti Suomenlinnassa asustavat Satu ja Tuomas

Ollaan muutettu teidän avulla viisi kertaa, eikä koskaan edes harkittu muita firmoja – jokainen muutto on sujunut tasaisen laadukkaasti: nopeasti, ripeät ja ystävälliset muuttomiehet ja ennenkaikkea ammattilaiset asialla!
Jouduimme muuttamaan viime viikolla kaksi kertaa, ensin osa kamoista, sitten kämppä tyhjäksi. Talossa tapahtui vesivahinko ja isännöitsijä hoiti muuton, firma Xxxxx. Olimme järkyttyneitä. Muuttopojat tulivat krapulassa paikalle, eka muutto kesti neljä tuntia, vaikka meillä oli vain 20 muuttolaatikkoa ja muutamia huonekaluja. Molemmissa pojat jättivät tavarat idioottimaisesti, laatikot keskelle huonetta, telkkarin ja sohvan väliin, kysyivät sitten neuvoa mihin imuri laitetaan, uusi koti näytti hirveältä muuton jälkeen ha meillä kova duuni purkaa laatikoita että pystyttiin asumaan. Tietty laatikoissa ei katsottu sisältöä. Teidän muutoissa miehet ovat käyttäneet järkeä, laatikot aina laitettu seinää vasten ja keittiökamat eri pinoon jne. Huonekalut oikeille paikoille. Xxxx ei tälläistä ammattitaitoa ole. Toinen muutto oli täydenpalvelun eli pakkasivat, nyt täällä on helvetisti puolitäysiä sekalaatikoita, keramiikkaa lykätty laatikkoon ilman suojausta yms. Näiden purkaminen on painajaismaista.
Ajattelin vain laittaa viestiä sinne teille, että pitäkää kiinni ammattilaisista. On niin eri tasoa muutot teidän kautta kuin Xxxxxn – nyt kun meillä on vertailupohjaa.
Kiitos ja menestystä jatkoon!
Hanna-Mari

Terve!
Panit sitten parhaat miehet asialle. Oli ilo seurata kun tavara liikkui. Kiitos.
t. MK

Kiitokset miehillenne erinomaisen hyvin hoidetusta muutosta (Harjukatu-Länsisatamankatu). Erityinen kiitos sujuvasta sisustussuunnittelusta!
Timo

Muutimme Espoosta Helsinkiin (kyseessä oli ison asunnon muutto). Hermoilin aivan kamalasti koko projektia:) Aivan turhaan! Muuttomiehet ilmestyivät paikalle prikulleen sovittuna aikana. Hyvin suunnitellusti hoidettu homma ensimmäisestä hetkestä loppuun asti. Kaikki hoidettu 4h! Erinomaista 10+++++ palvelua! JYPIÄ suosittelen lämpimästi kaikille!
Kiitoksia!:)
Ilona

Kaikin tavoin sujuva muutto kohtuuhintaan. Mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Valitsisin tämän muuttofirman jatkossakin ehdottomasti.
HANNA

Jy-Pi hoiti muuttoni joulukuussa 2016. Kolme miestä, yksi ei puhunut suomea, mutta se ei menoa haitannut. Erittäin ystävällisiä ja reippaita miehiä, todella mukavia. Ottivat lamput alas katosta ja saivat hankalimmatkin huonekalut ujutettua mutkista joista en olisi ikinä uskonut onnistuvan. Nopeaa ja tehokasta ja vieläpä ystävällistä, täydet pisteet. Mitään ei mennyt rikki. Järjettömän suurelle kattokruunulle viriteltiin yhteistuumin luova kuljetusratkaisu ja sekin tuli ehjänä perille.
Tiina

Sekä muuton bookkaus ja itse muutto sujuivat erinomaisesti. Kympin palvelua. Suosittelimme teitä ystävillemekin, jotka hekin olivat erittäin tyytyväisiä työhönne.
-Risto

Haluan kiittää. Muutto sujui tosi nopeasti. 3 muuttomiestä jotka laitoit meille olivat parhaita, nopeita ja huolellisia. Kohtelivat huonekaluja varovasti. Muutto sujui niin hyvin etten voinut uskoa. Kiitos siitä sinun ammattitaitoisille työntekijöille!!Voin todella suositella muuttofirmaa jos joku kysyy. Jos joskus muutamme otamme yhteyttä
:-)T. Päivi

Asiointi firman kanssa oli miellyttävää, selkeää ja täsmällistä. Muutto sujui täsmällisesti ja huolellisesti. Kiitettävää muuttopalvelua, voin suositella!
Perhe Pohjola.

Vielä haluan kiittää todella upeasta palvelusta, kundit hoiti niin nyt  kuin silloin kaksi vuotta sitten homman todella ripeästi ja ei valittanut, ne vaan hymyily koko ajan, vaikka toivonkin että minun ei tarvitse enää muuttaa niin jos ja kun näin tapahtuu niin en hetkeäkään epäile mistä muuttoapua haen ja suosittelen Jypiä myös ystävilleni
: ))
Mukavaa Viikonloppua!!
Paula